"GÓLYA" TANFOLYAM

…avagy hogyan készüljünk fel egy kiskutya érkezésére?

Mire van szüksége egy kölyökkutyának? Mit kell tenni a kutyus megérkezése előtt? Mire kell figyelnem a nevelése során? Hogyan válasszak kutyát? Mi lesz, ha sír? Hányszor kell pisilnie? Jó ötlet a kutyapelenka? És mit eszik? Hányszor? Mit adjak neki egyáltalán?...

Egy új családtag érkezésekor, aki ráadásul négy tappanccsal, bundával és egy nagy adag kíváncsisággal csöppen bele a mindennapi életünkbe óhatatlanul és megannyi kérdés cikázik a leendő gazdi fejében. A „Gólya”-tanfolyamunk célja, hogy felkészítsük a gazdát az új kihívásokra, amit egy kölyökkutya a sok szeretetével együtt az életünkbe hoz.

A tanfolyam alatt megismerkedünk a kutyafajtákkal és azok csoportosításával, általános jellemükkel, a kutya igényeivel. Röviden körbejárjuk a munka és sport kutyák, show-kutyák világát, megmutatjuk hogy milyen sokféle is lehet az úgynevezett „kutyázás” – ezzel is segítve, hogy a gazdi megfelelő tudatossággal, már a céljainak megfelelően tudja kiválasztani leendő kutyáját.

A kiskutya megérkezésekor már jó, ha bizonyos alap-felszereléssel rendelkezünk, de néha nem könnyű kiigazodni az áruházak roskadásig pakolt polcain, így a gazdákkal igény szerint, együtt összeállítjuk a lehető legideálisabb „kezdő” felszerelést.

Végül pedig a kutyaválasztás rejtelmeit is felfedjünk, személyre szabott tanácsadással segítjük a gazdákat, hogy mit érdemes a választásnál figyelembe venni. Megpróbáljuk feltérképezni a gazda temperamentumát, majd ehhez kapcsolódóan pedig a kutyák lehetséges vérmérsékletéről is beszélünk, ezáltal is segítve, hogy a leendő gazdi a leginkább hozzáillő négylábú társat találhasson maga mellé.

A „Gólya”-tanfolyamot elvégzők 30% kedvezményt kapnak a tanfolyamaink árából, valamint a Kölyökválasztás szolgáltatást 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe.

 

Bármilyen kérdés vagy érdeklődés esetén, bátran telefonálj vagy írj nekünk! 

clock

A tanfolyam időtartama

Összesen 4 foglalkozás

1 alkalom 60 perc

chart

A tanfolyam ára

10 000 Ft

A tanfolyam elvégzése kedvezményekkel jár a későbbi tanfolyamaink árából.

fb
print
mail