Helyszín

Pécs, Verseny utca 17.

Telefon

+ 36 30 240 46 05

Email

info@kutyasoktatas.hu

Személyes megkeresés és találkozó esetén minden esetben előre egyeztetni szükséges emailben vagy telefonon! 

A belvárosban, jól megközelíthető helyen, akár gyalogosan, autóval vagy tömegközlekedéssel!

Itt tudtok időpontot egyeztetni/foglalni:

Telefonon

+ 36 30 240 46 05

Regisztrációval

Csak töltsétek ki az alábbi űrlapot és mi amint tudjuk, felvesszük veletek a kapcsolatot.

Emailben

Írj nekünk bátran: info@kutyasoktatas.hu

Egyéni foglalkozásainkra telefonos egyeztetés esetén a foglalt időpont minden esetben a regisztráció beérkezése és az előre egyeztetett előre utalás után válik véglegessé! Amennyiben a telefonos egyeztetés követően három napon belül nem kerül erre sor, a foglalt időpontot nem áll módunkban tovább fenntartani és új időpont egyeztetése szükséges!

Kérjük minden esetben, ha nem tudtok eljönni egy foglalkozásra (legyen az egyéni, csoportos, életmód vagy felmérés) szóljatok nekünk, mert mindig vannak, akik szívesen jönnének helyette, de csak az esetben tudnak jönni, ha mi is időben szólunk nekik. Segítsük egymást, tartsunk tiszteletben egymás idejét!  

A tréning alkalom az óra előtt 24 órával díjtalanul lemondható, ellenkező esetben a következő alkalommal az elmaradt óra egész díja fizetendő, bérlet esetén a bérletből levonásra kerül.

Az előre egyeztetés nélküli (vagyis az oktató nem értesült arról, hogy a páros nem fog megjelenni az órán) lemondott óra egész díja fizetendő a következő órán. Az egyhuzamban kétszeri óra lemondás (előre egyeztetés nélküli) esetén nem áll módunkban több időpontot egyeztetni.  

A bérleteink a megvásárlástól számítva 2 hónapig használhatóak fel.

Lemondás esetén: