Házirend

A GRUND kutyasuli területére csak a megfelelő és kötelező oltásokkal rendelkező kutya jöhet.

A GRUND területén, kérjük csak akkor vegyétek le a pórázt a kutyusról, ha erre az oktató engedélyt ad. Ez fokozottan igaz a parkolóra és a közösségi helyiségre!

Az oktatók kéréseit kérjük minden esetben maradéktalanul betartani!

Kérjük, hogy a foglalkozásokra lehetőség szerint mindenki érkezzen pontosan, hogy mások munkáját ne zavarjuk.

Szemetelni és csikket eldobni a GRUND területén és körülötte tilos!

Kérjük, hogy GRUND területén ne dohányozzon!

Minden gazda köteles a saját kutyája után a kutyaürüléket eltakarítani.

Alkoholos állapotban vagy egyéb narkotikum befolyásoltsága alatt a GRUND területére a belépés nem megengedett!

Saját és mások kutyájának érdekében, a beteg, sérült vagy tüzelő kutyával a foglalkozásokon nem lehet részt venni!

A konténerből felszerelést/játékot kihozni csak oktató beleegyezéssel lehet! A kihozott játék megrongálása/szétrágása a GRUND-ot károsítja, így lehetőség szerint vigyázzunk annak épségére és az óra végén tegyük vissza a helyére a kihozott eszközt.

A GRUND területén lévő felszerelések, akadályok tisztaságára kérjük, hogy figyeljünk oda és ne engedjük, hogy kutyánk lepisilje őket!

A pályákra csak az oktatók engedélyével lehet bemenni, az órák kezdetéig a parkolóban és a közösségi helységben lehet várakozni.

A kutya által okozott mindennemű kárért a gazdáé a felelősség.

A GRUND területén mindenki csak saját felelősségére tartózkodhat! Kérjük, hogy 14 éven aluli gyermek csak felnőtt kísérővel vegyen részt a foglalkozásokon.

Kérjük, hogy a GRUNDon a kapuk mindig zárva legyenek! Ki-és belépéskor fokozottan figyeljünk a zsilipes kapu rendeltetésszerű használatára (egyszerre csak egy ajtaja lehet nyitva).

Sérülés okozására hajlamos agresszív kutyáknak a GRUND területén és annak környékén szükséges a harapásbiztos szájkosár viselése! Vigyázzunk egymás és kutyáink testi épségére!

A kutyák megfelelő felszereléséről (biztonságos nyakörv, póráz, szájkosár, kutyaruha, stb.), az egyéb szükséges kellékekről (kakiszedő zacskó, jutalomfalat stb.), illetve a kutya bolha-kullancs elleni védekezéséről, megfelelő egészségi állapotáról és immunizáltságáról a gazda felelőssége gondoskodni.

A kutyák vagy más gazdák által okozott károkért a Pécsi Kutyás GRUND felelősséget nem vállal.

A foglalkozásokról mozgókép és/vagy hangfelvétel készítése nem megengedett!

A csoportos foglalkozások tanfolyami keretben zajlanak, kis csoportokban (indokolt esetben mikro csoportokban).

Amennyiben a tanfolyami díj részlete befizetésre került és az online oktatási csoportokba (facebook) bekerült a gazdi, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.

A tréning alkalom az óra előtt 24 órával díjtalanul lemondható, ellenkező esetben a következő alkalommal az elmaradt óra egész díja fizetendő, bérlet esetén a bérletből levonásra kerül.

Az előre egyeztetés nélküli (vagyis az oktató nem értesült arról, hogy a páros nem fog megjelenni az órán) lemondott óra egész díja fizetendő a következő órán. Az egyhuzamban kétszeri óra lemondás (előre egyeztetés nélküli) esetén nem áll módunkban több időpontot egyeztetni.  

A bérleteink a megvásárlástól számítva 2 hónapig használhatóak fel. 

A szabályzat elfogadásával a gazdák hozzájárulnak ahhoz, hogy a Pécsi Kutyás Grund az iskola területén készült fotókat, videókat nyomtatott vagy elektronikus formában felhasználja.

Köszönjük, hogy betartod!