Szolgáltatások

Kölyök-futtató
Jelenleg szünetel!

A Kölyökfuttató célja egy olyan környezet biztosítása, ahol kontrollált körülmények között játszhatnak a kölyök kutyusok egymással és zavatlalanul elsajátíthatják a felnőttkori szocializáció alapjait. Egy kutya életében a kölyökkor a legmeghatározóbb és az ott szerzett élmények befolyásolják a felnőttkori viselkedésüket. A szombati Kölyök-Grunddal ellentétben a szerdai foglalkozásokon nem történik kifejezett oktatás, és a szombati alkalomtól függetlenül is lehet járni - azonban ha szombatonként jártok a Kölyök-Grundra, akkor a szerdai Kölyökfuti ingyenes!

Tanácsadás

Célunk, hogy mindenki a neki leginkább megfelelő csoportba kerüljön, így lehetőséget biztosítunk egyszeri alkalommal a kutya szintjének felmérésére a GRUNDON, s javaslatot teszünk, hogy melyik foglalkozást lenne érdemes választanotok.

Kutyát nevelni nem egyszerű, mindenkivel előfordul, hogy valahol az úton kételyei támadnak, kérdések merülnek fel benne. Személyre szabott, az igényeknek megfelelő tanácsokkal igyekszünk segíteni a gazdát, legyen szó akár a kutyanevelés legapróbb szegmenséről is. 

Új családtag érkezik!

…avagy hogyan készüljünk fel egy kiskutya érkezésére?

Mire van szüksége egy kölyökkutyának? Mit kell tenni a kutyus megérkezése előtt? Mire kell figyelnem a nevelése során? Hogyan válasszak kutyát? Mi lesz, ha sír? Hányszor kell pisilnie? Jó ötlet a kutyapelenka? És mit eszik? Hányszor? Mit adjak neki egyáltalán?…

Egy új családtag érkezésekor, aki ráadásul négy tappanccsal, bundával és egy nagy adag kíváncsisággal csöppen bele a mindennapi életünkbe óhatatlanul és megannyi kérdés cikázik a leendő gazdi fejében. A tanácsadásunk célja, hogy felkészítsük a gazdát az új kihívásokra, amit egy kölyökkutya a sok szeretetével együtt az életünkbe hoz.