Kutyaovi, azaz a

Kölyök-Grund

A foglalkozások ideje

szombat 9:00- 10:00

Ár

Alkalmanként 1500 Ft, de lehetőség van bérlet vásárlásra is

Első alkalom

Az elő alkalom INGYENES!
A foglalkozások nem tematikusak, bármikor be lehet csatlakozni!

A kutyáknál kölyökkorban a legnagyobb a kíváncsiság és a fogékonyság, tehát bátran mondhatjuk, egy kutya életében ez a legfontosabb időszak, hogy elsajátítsa azoknak a helyes viselkedéseknek az alapjait, amelyre felnőtt korában majd szüksége lesz. Amit kölyökként tanítunk neki, az nagy hatással lesz a felnőtt éveire.

Mi, erre az ösztönös kíváncsiságra építve, játékos szituációkon keresztül, rengeteg pozitív élménnyel segítjük a kutya-gazda párost, hogy a lehető legideálisabban fejlődön a kapcsolatuk.

A Kölyök foglalkozásainkon arra törekszünk, hogy a megfelelő környezetben, koruknak ideális játszótársakkal sajátíthassák el a helyes kommunikáció alapjait fajtatársaikkal és a környezetükkel szemben. Közben pedig különböző élethelyzetekkel is megismertetjük a kiskutyákat, legyen szó az ápolás (fültisztítás, szőrkibogozás, fésülés, fürdetés, stb.), utazás (kutyabox, kocsi), kirándulás, sétáltatás (pórázhoz szoktatás) és még sok minden más élet adta szituációról, hogy jó élménnyel gazdagítva őket könnyebb legyen a későbbiekben az együttélés.

Amíg pedig a kölyök élvezik a Grund leuralását, addig a gazdákkal mindig más és más témát járunk körbe, például: a szobatisztaság égető problémáját, etetéssel kapcsolatos kérdéseket (a táptól a nyers etetésig), az egészség megőrzését, vagy éppen nevelés szükségességét és kezdeti lépéseit – így a tanítás alapjaiba is belekóstolhatnak. Fontos, hogy rengeteg pozitív megerősítéssel, játékos módon tanítjuk a kölyköket (pl.: laza pórázon való séta, ültetés, behívás, stb.), stabil alapot adva ezzel a felnőttkori komolyabb tanításhoz, közben pedig segítjük a szoros kapcsolat kialakulását kutyus és gazdi között.

A foglalkozások nem tematikusak, bármikor be lehet csatlakozni! A kölyöksulin való részvételhez a kiskutya kötelező oltásainak (parvovírus elleni védettség, két kombinált oltás) megléte szükséges.

Első alkalommal érdemes kicsit előbb jönni (maximum 5-10 perc), hogy megismerkedhessünk veletek.

Mit hozzatok magatokkal otthonról?

Gazdinak:

Kutyusnak: