Intenzív Kölyök Kurzus indul!

Nagy örömmel mutatjuk be nektek a Grund új mini tanfolyamát, ami kifejezetten kölyök kutyusoknak találtunk ki:Kölyök kutyusod van és szeretnéd már az első pillanattól tudatosan nevelni? Érkeznek a kölyök kurzusok a Grundra 3-5 hónapos kutyusoknak!

👉Kiknek ajánljuk? …ha első kutyus a családban.…ha fontos neked, hogy tudatosan vágjatok neki a közös életnek.…ha szeretnél később biztos alapokra építkezni.

✔️Mit tanulhattok?- részletesen megismerkedünk egy kölyökkutya igényeivel (pl.: etetés, szobatisztaság, szükségletek)- a motiváció sokféleségét – hogyan alapozzuk meg a koncentrációt – különböző tanítási technikákat- rossz szokások megelőzése vagy esetleges elhagyásának tanítása (pl.: harapdálás, rongálás, felugrálás)- a közös élet nyugodt alapjai: alap vezényszavak, pórázon való séta és a boxhoz szoktatás

🐶Hogy néz ki a tanfolyam?A tanfolyam maximális létszáma 7 fő és előzetes jelentkezés szükséges!Intenzív kurzus, 3 hét alatt 5, másfél órás alkalomból áll. A kutyusok póráz nélkül vesznek részt a tanfolyamon, hiszen a tanítás mellett a szocializációra is nagy hangsúlyt fektetünk.

🐾A tanfolyam ára 25 000 Ft, ami magába foglal 5 alkalmat, egy kezdő csomagot (jutalomfalattartó és klikker) valamint az online Kölyök-Leckék letölthető füzetét. A tanfolyamra 3-5 hónapos korú kutyusok jelentkezését várjuk!

📧Itt tudtok jelentkezni: info@kutyasoktatas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük